MEX.NL - Terborg Geen Stijl!

In Terborg hebben de afgelopen Meidagen oude tijden doen herleven. Waar de 4 en 5 Mei festiviteiten ons doen laten herrineren aan de gebeurtenissen van 64 jaar geleden en niet te vergeten de Duitse bezetting nu 69 jaar geleden greep Terborg deze kans aan om de nazi-praktijken nog eens dunnetjes over te doen. Mensen uit Mexico mogen niet mee doen aan het jaarlijkse voetbal toernooi. De voetbalploeg Chivas uit Guadalajara werd verteld dat zij vanwege de griep uitbraak niet welkom zijn:"Wij willen geen onnodige risco's lopen." aldus Führer Rob Gudden.

De Mexicaanse ambassadeur in Nederland spreekt schande van de discriminerende houdiging jegens de Mexicanen. Ook Geen Stijl TV sprong in de bres voor alle Mexicanen en confronteerde de doorgaans nuchtere hollander met de feiten.

Vandaag werd het derde geval van A/H1N1-griep in ons land geconstateerd. U kunt de meest aktuele griepgevallen volgen via de griepmeter. Zo bent u altijd in op de hoogte wat de kans is in uw omgeving om dit virus op te lopen.

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...