NIEUWS - Lak aan de Crisis: Vive Mexico!

Ook Mexico heeft sinds vandaag Lak aan de Crisis. Om alle negatieve berichtgeving van de afgelopen maanden (lees: drugsbendes, varkensgriep en allerlei soorten natuurgeweld)voorgoed uit de wereld te verdrijven lanceerde de minister president Felipe Calderón de campagne Vive Mexico vrij vertaald : Mexico is levend! Vive Mexico is een campagne ter bevordering van het internationale en nationale toerisme in Mexico. Het initiatief, waarbij de regering van Calderón kunstenaars, sporters en ondernemers oproept een bijdrage te leveren aan een positief imago.

Staatssecretaris van toerisme Rodolfo Elizondo Torres benadrukte nogmaals dat het lot van vele duizenden gezinnen in de handen ligt van het toerisme. Zij zijn geheel afhankelijk van inkomsten uit deze economische sector. "Vandaag meer dan ooit, tonen we aan dat de Mexicanen zijn verenigd in tegenspoed en dat we de krachten bundelen om te slagen.", aldus Calderón. Wanneer de huidige situatie niet verbeterd zal dit ernstige gevolgen voor de Mexicaanse bevolking hebben.

De officiële start van de campagne werd bij gewoond door vele sporters, artiesten, kunstenaars, worstelaars en ondernemers. De Mexicaanse regering stelt een bedrag van 200 miljoen Pesos ter beschikking om Vive Mexico tot een wereldwijd succes te maken.

1 comments:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Een reactie posten

Onderwerp...