NIEUWS - Mexico blijft in de race voor WK

Na de 2-1 overwinning van Mexico gisterenavond tegen Trinidad en Tobago blijft Mexico in de race voor directe plaatsing voor het WK in Zuid Afrika volgend jaar. Guillermo Franco opende al na 56 seconden de score. Tinto tekende in de 45e minuut voor de gelijkmaker waarna Oscar Rojas kort na rust de winnende treffer maakte. Bekijk hier de samenvatting.

Afgelopen zaterdag werd uit nog met 2-1 verloren van El Salvador waardoor een overwinning in het Estadio Azteca noodzakelijk was. In de directe confrontatie tussen de andere twee kandidaten won Honduras met 1-0 in eigen huis van El Salvador waardoor Mexico nu een vierde plek in neemt: één punt achter Honduras en één punt voor El Salvador.

Favoriet voor de pouloverwinning zijn de Verenigde Staten die ondanks een 3-1 nederlaag tegen Costa Rica moest incasseren. Hiermee neemt Costa Rica verrassend de leiding met 12 punten gevolgd door de Verenigde Staten met 10 punten, Honduras met 7 en Mexico met 6 punten. Overigens speelt de nummer 4 in de play-offs tegen de nummer 5 van Zuid-Amerika voor een ticket naar Zuid-Afrika.

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...