NIEUWS - PAN grote verliezer verkiezingen

De Partido Acción Nacional (PAN) van de huidige president an Mexico Felipe Calderon's heeft een grote nederlaag tijdens tussentijdse verkiezingen geleden. Na het tellen van meer dan 96% van de stemmen behaalt de PAN 27,9% van de stemmen terwijl de Partido Revolucionario Institucional (PRI) onder leiding van Beatriz Paredes 36,6% van de stemmen behaalt. De derde partij met 12,2% van de stemmen is Partido de la Revolución Democrática (PRD). De opkomst bij de verkiezingen wordt geschat op 43%. Opvallend was het aantal blanco stemmers in Mexico Stad waar meer dan 11% van de kiezers geen keuze kon of wilde maken.

Overigens was de uitslag van het Mexicaans Nationaal voetbalelftal tegen Nicaragua van groter belang. Mexico won haar eerste wedstrijd in de strijd om de Gold Cup met 2-0.

1 comments:

Mr Lake zei

Getuig hoe ik mijn financiële zorgen beëindig


Dag iedereen, we verstrekken leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen. Ik ben mevrouw Clency Dexter. Ik woon in Florida en ik ben een gelukkige vrouw vandaag, ik wil de heer PENDELIS WEALTH bedanken vanwege de aangeboden leningen, een Godfearingman . (HET IS WAAR) contact via: pwloancompany484@gmail.com


Vriendelijke groet

Een reactie posten

Onderwerp...