NIEUWS - Mexico doet goede zaken voor WK 2010

Mexico heeft in de afgelopen twee WK kwalificatieduels goede zaken gedaan voor directe plaatsing voor het WK 2010 in Zuid Afrika. Zaterdag werd uit in en tegen Costa Rica met 3-0 gewonnen en gisterenavond won Mexico thuis met 1-0 van haar andere rivaal Honduras.

De Verenigde Staten namen de leiding in de groep door thuis El Salvador met 2-1 te verslaan. Ook werd de uitwedstrijd tegen Trinidad en Tobago met 0-1 gewonnen. Voormalig koploper Honduras begon de reeks goed met een 4-0 thuis zege op Trinidad en Tobago maar moest haar meerdere in Mexico erkennen. Costa Rica gooide haar eigen glazen in door na de nederlaag tegen Mexico ook uit met 0-1 van El Salvador te verliezen.

Met nog twee speelronden (10 en 14 oktober) voor de boeg nemen de Verenigde Staten de leiding in deze groep met 16 punten gevolgd door Mexico met 15 punten, Honduras met 13 punten en Costa Rica op de vierde plaats met 12 punten. De nummers 1 t/m 3 plaatsen zich rechtreeks terwijl nummer 4 het op moet nemen tegen de nummer 5 van Zuid Amerika voor een ticket naar het WK.

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...