NIEUWS - Clown Bassie grote afwezige in Mexico Stad

Ongeveer 500 clowns zijn de komende dagen in Mexico Stad bijeen voor de 14e internationale clowns conferentie. Tijdens deze conferentie komen vele clowns uit Peru, El Salvador, Honduras, de Dominicaanse republiek, Guatemala, Belize, Nicaragua, de Verenigde Staten en Mexico bijeen voor het bijwonen van workshops, lessen, voorstellingen en wedstrijden. Grote afwezige dit jaar is onze eigen clown Bassie die zoals we allemaal weten zeer actief is in de populaire Texaanse rodeo.


Veel van de deelnemers verdienen hun dagelijks brood met het clown zijn. Op de conferentie is daarom veel aandacht voor het maken van ballonnen, mime, gezichtbeschildering, kinderspelen en natuurlijk kleding advies. Hoogtepunt van de conferentie is een vijf minuten non-stop lach record.

Ondanks de poging van de vele clowns om voorbijgangers bij het monument van de revolutie aan het lachen te maken valt er op dit moment in Mexico weinig te lachen. Mexico wordt geteisterd door een overvloed aan Hoax’en waaronder de varkensgriep, het drugsgeweld, de economische crisis, orkanen en daarbij komt bij het 2012 syndroom maar daar komende week meer over.

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...