NIEUWS - Monterrey Kampioen Apertura 2009!

Monterrey is de winnaar van de Mexicaanse Apertura 2009 voetbalcompetitie. In de tweede en beslissende wedstrijd om het kampioenschap werd rivaal Cruz Azul uit Mexico Stad voor eigen publiek in het Estadio Azteca met 2-1 verslagen. Donderdag won Monterrey ook al de eerste wedstrijd thuis met 4-3 en bracht hiermee de totaalstand op 6-4.

De score werd in de 54e minuut geopend door Aldo De Nigris wiens broer Antonio enkele weken geleden plotseling kwam te overlijden. Alejandro Castro tekende in de 77e minuut voor de gelijkmaker maar in de 90e minuut maakte de Chileen Humberto Suazo de winnende treffer. Met deze overwinning pakken Los Rayados voor de derde maal in haar bestaan de landstitel. Eerder behaalde Monterrey de titel in 1986 en 2003

De domper van het weekend voor de Mexicanen was de tweede plaats van Perla Judith BELTRAN tijdens de Miss World verkiezing 2009 in Johannesburg. Deze 23-jarige Mexicaanse uit Culiacán kon niet voorkomen dat Miss Gibraltar Kaiane ALDORINO er met de titel vandoor ging.

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...