WEBWINKEL - Ongewenste souvenirs uit Mexico?

Al een poosje heb je last van darmklachten. Het is begonnen na je reis, of eigenlijk al tijdens je verblijf in Mexico. Terug in Nederland ga je naar de huisarts. Hij zegt dat het wel meevalt, er zijn zoveel mensen met darmklachten. Kijk het even af. Ondertussen voel je je somber, hebt een gebrek aan energie en je bent uiterst prikkelbaar. Stress verhoogt je klachten. Ook heb je diarree en buikpijn, maar je zet jezelf er over heen. Het dagelijks leven gaat door. De klachten houden aan. Een prikkelbare darm, constateert de arts en je twijfelt aan jezelf, nog even en je gelooft wat ze zeggen. Maar ze hebben het mis. Dat weet alleen jij, zij niet. Je voelt je hulpeloos, onbegrepen, en diep in je hart weet je dat er iets niet klopt. Je weet alleen niet wat. Met een beetje geluk doen ze een test en geven ze je een medicijn, een paardemiddel: metronidazol. Na de kuur blijven de klachten aan. Je bent radeloos. Wat nu?

In de eBooks Giardia lambia - kwelgeest pursang en Brieven aan Dientamoeba Fragilis beschrijft schrijver Jeroen Verbeek hoe vijf jaar van zijn leven zijn beheerst door deze uiterst vervelende darmklachten. Al die tijd fungeerde zijn lichaam als gastheer voor deze microscopisch kleine levensvorm en hebben mijn lichaam bestolen van waardevolle voedingsstoffen en tot overmaat van ramp zijn volledige darmstelsel beschadigd. Door de jaren heen hebben verschillende specialisten gepoogd een diagnose te stellen: chronische diarree, stress, lactose-intolerantie, een prikkelbare darm en een uit balans geraakte darmflora. Ook andere symptomen zoals gewichtsverlies, algemene zwakte en resorptiestoornissen (slechte opname van voedingsstoffen door de dunne darm) hebben nooit op de aanwezigheid van parasieten geduid. Uiteindelijk heeft een endoscopie de boosdoeners aan het licht gebracht. Zij staan bekend onder de naam Turista.

Na het lezen van deze boeken heb je zowel het bewijs voor je darmklachten als een succesvolle behandelmethode in handen. Het overtuigen van een medisch specialist wordt hierdoor een eenvoudige zaak. Bij aanschaf van het eBook Giardia lambia - kwelgeest pursang (€4,95) krijg je tot 31 december het vervolg Brieven aan Dientamoeba Fragilis cadeau! Bestel hier en lees het relaas over de strijd tegen een onzichtbare vijand.

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...