NIEUWS - Elfstedentocht in Mexico

Door de aanhoudende vorst van de afgelopen dagen is Nederland in de ban van de tocht der tochten. Ondanks de vele sneeuw val die de aangroei van het natuurijs sterk afremt zijn op veel plaatsen in het land de natuurijsbanen in gebruik.

Ook in Mexico is dit jaar de Elfstedentochtkoorts aanwezig. In meer dan elfsteden zijn diverse kunstijsbanen opgezet om de Mexicanen ijsplezier te gunnen. Ondanks de winter zijn temperaturen overdag van 20 graden normaal. Waar in Nederland Unilever ons een warm gevoel na een koude nieuwsjaarsduik wil geven met de Unox rookworst kiest Unilever's Mexicaanse ijsmerk Holanda voor het omgekeerde effect: na een uur schaatsen in de 23 graden buitenlucht een koude afkoeling met Holanda ijs.

In Mexico stad bij het Centro Commercial de Santa Fé is hun echte Elfstedentochtgevoel present. Gesponsord door de het ijsmerk Holanda en met oranje schaatsen onder de voet schaatsen de Mexicanen er lustig op los. Opvallend zijn toch wel de oranje gekleurde schaatsen geheel in kleur van de sponsor Holanda ijs.

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...