NIEUWS - Von Hohenlohe 88e op het onderdeel reuzenslalom

De enige Mexicaanse deelnemer aan de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver Hubertus von Hohenlohe heeft een verassende 88e plek behaald op het onderdeel reuzenslalom. Von Hohenlohe kwam als laatste van de 103 deelnemers uit 60 verschillende landen waaronder Peru, Argentinië en Brazilië aan de start. Vreemd genoeg verschenen er geen Nederlandse deelnemers aan de start.

De Mexicaan opende bij de eerste doorkomst met een tijd van 19.13 met een achterstand van 3.16 seconden op de leider. Tijdens de tweede meting verloor hij al meer dan negen seconden om dit verschil liep op tot12 seconden de voorlaatste tijdwaarneming. Hij eindigde uiteindelijk in een tijd van 1:34.50 ruim 17.23 seconden langzamer dan de winnaar van de eerste run de Zwitser Carlo Janka. Bekijk hier de volledige uitslag.

Overigens was zijn eindtijd en daarmee de 88e plek niet voldoende om zich te kwalificeren voor de tweede run later op de dag. Daarvoor had Von Hohenlohe bij de beste 30 moeten eindigen. Over vier dagen komt Hohenlohe voor een tweede maal in actie maar dan op het onder deel slalom.

Lees ook:
Mexico gaat toch voor goud in Vancouver!
Mexicaanse deelnemer aan Olympische Winterspelen in Vancouver?

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...