ENTERTAINMENT - DJ Tiësto opnieuw in Mexico!

Onze eigen DJ Tiësto zal tijdens zijn South American Tour drie extra concerten in Mexico geven. Van 30 maart tot 1 april geeft hij deze concerten in Tulum, Morelia en Puerto Vallarta. Eerder dit jaar gaf Tiësto al concerten in Chihuahua, Monterrey Leon, Mexico City en Guadalajara.

Volgens de Mexicaanse media geloofden duizenden Mexicanen niet in de terugkomst van de Nederlandse DJ maar de verassing voor de stad Morelia was des te groter. Op woensdag 31 december zal DJ Tiësto in la Plaza Monumental menig Mexicaan uit zijn bol doen laten gaan. De keuze voor de badplaatsen Tulum en Puerto Vallarta lagen voor de hand maar de komst naar deze koloniale stad gelegen in het midden van Mexico is voor ieder een verassing.

De fans van Tiësto weten dat dit niet de eerste keer is dat de DJ Mexico bezoekt. In 2005 trad Tiësto op in Monterrey, Guadalajara en Mexico Stad, in 2006 in Rosarito Beach, Tijuana, Cancun(Dady'O), Acapulco en Mexico Stad. In 2007 in Puebla, Guadalajara, Monterrey en Ciudad de Juarez. Tijdens zijn laatste tournee in Mexico van 2008 gaf hij negen concerten in de steden Mexico Stad, Puerto Vallarta, Cancun en later dat jaar in Merida, Puebla, Mexico Stad, Monterrey, Guadalajara en Mexicalli.

Lees ook:
Bar Refaeli en Leonardo DiCaprio leggen ruzie bij in Mexico?
Mexicaanse gekozen tot Miss International 2009

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...