NIEUWS - Amerikaanse beveiliging zo lek als een zeef!

Met het gevaar van terroristische aanslagen proberen de Verenigde Staten de beveiliging zo streng mogelijk te maken. Passagiers op luchthavens worden extra gecontroleerd, terminals worden afgesloten en publieke personen worden streng beveiligd. Ook het dreigende Mexicaanse drugsgeweld is sinds kort een belangrijk onderwerp van gesprek waar de Verenigde Staten in samenwerking met Mexico een einde aan probeert te maken.

Echter gisteren tijdens de voetbalinterland tussen Mexico en IJsland gespeeld in het Bank of America Stadium in Charlotte slaagde een enthousiaste Mexicaanse voetbalfan erin om eenvoudig het spelersveld te bereiken en triomfantelijke het veld te doorlopen. Zonder enige tussenkomst van de aanwezige Amerikaanse beveiliging liep de met een Mexicaanse vlag bedekte fan naar zijn favoriete speler Adolfo 'BOFO' Bautista en schudde hem de hand. Terwijl de IJslandse spelers verontwaardigd toekijken werd de fan uiteindelijk door nota bene particuliere beveilig geheel op Amerikaanse wijze op de grond geworpen. Bekijk hier de beelden.

Overigens eigende het oefenduel dat werd bijgewoond door zo'n kleine 60.000 toeschouwers in een 0-0 score. Kennelijk zijn de Mexicaanse fans al beter voorbereid op het WK in Zuid-Afrika dan de nationale selectie.

Lees ook:
Mexico speelt openingswedstrijd WK2010 tegen gastland Zuid-Afrika!
Mexico geeft groepsoverwinning uit handen
Mexico doet goede zaken voor WK 2010

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...