NIEUWS - Michelle Obama brengt bezoek aan Mexico

Vandaag arriveerde de Amerikaanse First Lady, Michelle Obama in Mexico Stad voor een meerdaags bezoek aan Mexico. Haar bezoek is tevens het eerste officiële bezoek van de presidentsvrouw zonder haar man Barak. Obama bezocht in het gezelschap van Margarita Zavala , de vrouw van president Felipe Calderón het Museo Nacional de Antropología e Historia.

De rondleiding duurde ruim een uur en werd gegeven door de directeur van het Museo Nacional de Antropología e Historia, Alfonso de y Maria Campos. Ook werden de dames vergezeld door de ambassadeur van Mexico in de Verenigde Staten, Arturo Sarukhán. Op de agenda zal naar verwachting ook een bezoek van Michelle Obama aan La Escuela Pública “7 de Enero” in Álvaro Obregón en een bezoek aan La Universidad Iberoamericana staan.

Michelle Obama schonk geen aandacht aan de massaal toegestroomde journalisten maar bekend is dat haar bezoek in het teken staat van het Onderwijs en de Economie. Toch is het bezoek in lijn met de bemoeienis van de Verenigde Staten in de strijd tegen de organiseerde misdaad.

Lees ook:
Koningin Beatrix brengt bezoek aan Mexico
GPS helpt illigale Mexicanen
Mexico(2) - USA(1)- Canada(0)

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...