NIEUWS - Vivo Latino Festival

Komend weekend vindt in het Foro Sol in Mexico Stad het jaarlijkse Vive Latino rockfestival plaats. Het festival is het belangrijkste rock festival in Latijns-Amerika en te vergelijken met festivals in onze regio zoals Pinkpop en Torhout-Werchter. De artiesten komen voornamelijk uit de Spaanstalige landen, Latijns- Amerika en uit de Verenigde Staten. Naast de rock en punk invloeden spelen Ska en Reggae een belangrijk rol in de line-up.

Het festival vindt plaats van vrijdag 23 april tot en met zondag 25 april. Het terrein omvat 4 podia waar de voornamelijk Spaanstalige artiesten hun opwachting zullen maken. Het festival wordt geopend door de operarock groep Dr. Frankenstein. Andere bands zijn Polka Madre, Tijuana No!, Banda de turistas, Ozomatli, Deftones en Kenny y Los Electricos.

Dit jaar is het de tiende editie. Het eerste festival vond plaats in 1998. Bands die eerder hun opwachting hebben gemaakt zijn o.a. Café Tacuba, Molotov, Genitallica, La Lupita en Los Lobos maar ook niet Spaanstalige artiesten zoals The Magic Numbers, Save Ferris, Black Rebel Motorcycle Club, Reel Big Fish, Blasted Mechanism, Little Joy en Marky Ramone hebben op het festival gespeeld..

Lees ook:
DJ Tiësto opnieuw in Mexico
Alles over Mexico Stad
Mole Oktoberfeesten in Mexico

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...