ENTERTAINMENT - Salma Hayek opnieuw ¡Muy Caliente!

In het kader van Cinco de Mayo presenteerde MSN Wonderwall de 12 Mexican Hotties. Mexico Vandaag was niet verbaasd om te zien dat ook deze keer Salma Hayek bekend van ondermeer de film Frida de nummer één positie in beslag neemt. Echter de competitie nadert want niet ver achter Hayek staat de Mexicaanse actrice en zangeres Thalia Sodi en natuurlijk niet te vergeten de actrice en zangeres Paulina Rubio bekend van onder meer diverse populaire Mexicaanse films en soaps.

Ook kandidaten zonder Mexicaans paspoort maar wel met Mexicaans bloed of oorspronkelijk afkomstig uit Mexico staan in deze top 12. De meest bekende actrice in de lijst is Eva Longoria Parker bekend van Gabrielle uit de populaire tv-serie Deseprate Housewives. Ook Demi Lovato bekend van het populaire Disney Channel film Camp Rock, Sara Ramirez uit Grey's Anatomy, Ana de la Reguera vooral bij ons bekend door haar rol als Sister Encarnación in de film Nacho Libre en tenslotte op nummer 12 Jessica Alba bekend van uit de televisieserie Dark Angel.

De lijst bevat ook drie mannelijke kandidaten aangevoerd (hoe kan het ook anders) door Gael Garcia Bernal gevolgd door zijn "tweelingbroer" Diego Luna en op drie Mario Lopez bekend van onder meer Saved by the Bell en America's best Dance Crew. Bekijk hier de complete ranglijst.

Lees ook:
Mexicaanse gekozen tot Miss International 2009
De Mexicaanse filmindustrie
Salma Hayek is het beste Google Logo

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...