NIEUWS - Druk Orkaanseizoen 2010 Playa del Carmen verwacht

Twee weken na de start van het orkaanseizoen 2010 voor de Pacifische oceaan begint op 1 juni a.s. ook officieel het orkaanseizoen voor de Atlantische Oceaan en het Caribisch gebied. Bekende badplaatsen gelegen aan de Riviera Maya waaronder Playa del Carmen, Cancun, Tulum en Isla Holbox krijgen vanaf juni tot eind november te maken met diverse tropische depressies, stormen, orkanen en super orkanen.


Het National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) verwacht een druk orkaanseizoen 2010 voor de Atlantische oceaan. De komende zes maanden verwacht het NOAA tussen de 14 en 23 stormen waaruit 8 tot 14 orkanen en 3 tot 7 categorie 3-4-5 superorkanen zullen ontstaan. De namen voor de mogelijk naderende orkanen 2010 zijn al bekend: Alex Bonnie, Colin, Danielle, Earl, Fiona, Gaston, Hermine, Igor, Julia, Karl, Lisa, Matthew, Nicole, Otto, Paula, Richard, Shary, Tomas, Virginie en Walter.

Mexico Vandaag houdt voor u nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zullen u de komende maanden op de hoogte houden over het verloop van het orkaanseizoen 2010 voor Mexico, Riviera Maya, Playa del Carmen, Cancun en Tulum.

Lees ook:
Tropische storm Ida treft Playa del Carmen
Alles over het weer in Mexico
Alles over Playa del Carmen

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...