NIEUWS - Opmerkelijke vondst in Mexicaanse Subway

Susana Arce Zavala was de eerlijke vinder van ruim 33.000 Mexicaanse peso’s omgerekend iets meer dan 2.000 euro. De vrouw, verpleegster van beroep deed haar opmerkelijke vondst in een Subway restaurant in Mexico Stad. Ze twijfelde geen moment en overhandigde het geld aan de autoriteiten. Als dank ontving Susana 8.280 peso en de filiaal manager van Subway bood haar tevens een baan aan.

Eerder dit jaar verloor Susana zelf haar eigen mobiele telefoon. Ze belde haar eigen nummer en tot haar opluchting werd er opgenomen door een aardige man die uiteindelijk haar mobiele telefoon weer terug bracht. Hieruit blijkt dat er nog steeds eerlijke mensen in Mexico wonen, aldus Susana.

Minder geluk had de oud gouverneur van de staat Quintana Roo Mario Villanueva. Hij werd deze week aan de Verenigde Staten uitgeleverd vanwege zijn betrokkenheid bij het smokkelen van enkele honderden tonnen cocaïne vanuit de haven van Cancun. Villanueva zat eerder al een straf van 6 jaar uit in eigen land vanwege witwas praktijken.

Lees ook:
23 miljoen Mexicanen lijden honger
Oudste vrouw ter wereld overleden
Vreedzaam Mexico

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...