NIEUWS - Miss Mexico gekroond tot Miss Universe 2010

Gisterenavond lokale tijd werd in het Mandalay Beach Resort in Las Vegas de 59de editie van de verkiezing Miss Universe gehouden. Miss Mexico 2010 Jimena Navarrete werd niet geheel onverwacht gekozen tot Miss Universe 2010. Jimena behaalde in de finale ronde het hoogst aantal punten op het onderdeel `Evening Gown` en behaalde de tweede hoogste score op het onderdeel `Swimsuit`. Tweede werd Yendi Phillipps uit Jamaica, die verassend de hoogste score in haar badpak behaalde en derde werd de Australische Jesinta Campbell.

Jimena werd geboren op 22 februari 1988 in Guadalajara, Jalisco en werd al in 2009 gekozen tot Nuestra Belleza Jalisco. Nederland werd dit jaar vertegenwoordigd door Desiree van den Berg die eerder dit jaar gekozen werd tot Miss Nederland 2010. Desiree wist echter de finale ronde niet te bereiken.

Het is de tweede keer in de historie van de Miss Universe verkiezing dat Mexico wint. Eerder won Lupita Jones in 1991 de titel. In de Telecast jury zaten o.a. Chazz Palminteri, Chynna Phillips, Jane Seymour, Niki Taylor, Sheila E., Tamron Hall en William Baldwin.

Lees ook:
Miss Universe 2009 komt uit Mexico
Mexicaanse gekozen tot Miss International
Salma Hayek het beste Google Logo

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...