NIEUWS - Bijna positief nieuws

Bijna aan het einde van 2010 dan eindelijk iets positiefs over Mexico in het nieuws? Dat zou je bijna denken na het lezen van het artikel van GeenStijl getiteld: Muziek! Het beste van 2010. Niet alleen Nederland maakt geweldige muziek ook de Latijns-Amerikaanse landen kunnen er wat van. Helaas werd door de redactie de Mexicaanse Banda muziek niet echt gewaard even als de populaire Cubaanse groep Aventura.

Banda Los Recoditos bestaande uit 16 leden werd in 1989 in de Mexicaanse kustplaats Mazatlán in Sinaloa opgericht. In 2010 verscheen hun meest recente album ¡Ando Bien Pedo!, met de gelijknamige single ¡Ando Bien Pedo!, dat de nummer 1 positie behaalde in de Billboard.com Hot Latin Songs chart: hot regional mexican songs.

Na enig speurwerk op het Internet heeft Mexico Vandaag helaas moeten constateren dat het altijd erger kan. Neem nu de Mexicaanse Banda band El Rey met hun laatste hit Panamericano. Banda El Rey is afkomstig uit het Mexicaanse Guadalajara maar toch groeide de zangers Hugo Adrián "El Gallito" en Gabriel Guevara samen met de 17 bandleden op in Mazatlán. Bekijk hier de exclusieve beelden.

Lees ook:
Alles over Mexicaanse Muziek
Alles over Los Tigres del Norte
Alles over Mexicaanse Wijn

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...