NIEUWS - De Mexicaanse griep is terug

Zo hoor je er maanden niets van en dan opeens is de Mexicaanse griep terug. Nu een nieuwe jaarlijkse griep epidemie voor de deur staat komt de Hoax weer langzaam op gang. Zoals bekend is Nederland een van de weinige landen waar de Mexicaanse Griep actief is. In andere landen op de wereld wordt deze griep variant aangeduid met de enige juiste benaming Influenza A/ (H1N1) 2009. In Groot Brittannië overleden al 50 mensen en werden meer dan 800 personen ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Tot nu toe bekend heeft het Influenza A/ (H1N1) 2009 virus in november een tweetal slachtoffers gemaakt in de omgeving van Nijmegen. Ook in andere delen van Nederland waaronder Zuidoost Brabant zijn een aantal meldingen gemaakt met een vijftal ziekenhuis opnamen tot gevolg. Klik hier voor de symptomen van de Mexicaanse riep in 2011.

In Mexico vielen tot het einde van de epidemie op 19 juli vorig jaar, 1316 slachtoffers als gevolg van het griepvirus. Tussen juli en het einde van 2010 zijn 182 officiële slachtoffers door de Mexicaanse autoriteiten geregistreerd.

Lees ook:
Mexicaanse Griep (H1N1) in Mexico
Nieuwe Mutatie A/H1N1 resistent voor Tamiflu

Vaccinatie Influenza A (H1N1) komt langzaam opgang

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...