NIEUWS - Mexicaanse clubs verder in de CONCACAF Champions League

De Mexicaanse voetbal teams deden goede zaken in de laatste wedstrijden van de CONCACAF Champions League poule fase. Vier Mexicaanse clubs hadden in de laatste speeldag uitzicht op een plek in de tweede ronde van de Noord-Amerikaanse CONCACAF Champions League.

Morelia dat in de voorronde Tempete uit Haïti versloeg, boog een 0-1 achterstand thuis tegen Alajuelense binnen 3 minuten om in een 2-1 overwinning. Daarmee plaatste Morelia zich voor de kwartfinales. In dezelfde poule is Alajuelense een ronde verder wanneer LA Galaxy de ploeg van o.a. David Bekham en Keane uit in Honduras wint van Motagua.


Monterrey bereikte de kwartfinales door een 2-1 overwinning in en op Seattle. Met deze overwinning is Monterrey tevens poulewinner. Ondanks de nederlaag gaat ook Seattle door naar de kwartfinale. Ook de Pumas haalde de kwartfinale door een 1-0 overwinning op het Panamese Tauro en werd door deze overwinning tevens groepswinnaar. Santos Laguna dat in de voorronde Olimpia uit Honduras versloeg behaalde na een 2-0 overwinning op Colorado Rapids de volgende ronde.

Lees ook:
Mexico U-17 pakt wereldbeker
Mexicaans voetbal doet goede zaken
10 nieuwe Mexicaanse idolen

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...