NIEUWS - Nederlandse DJ's doen Mexico aan

Na eerdere succesvolle optredens in Mexico brengen Nederlands bekendste DJ's een bezoek aan Mexico. Armin van Buuren start zijn Mexicaanse tournee aanstaande dinsdag 1 november in het Centro de Convenciones y Exposiciones in Chihuahua. Een dag later treedt hij op in het Explanada de la Feria in Leon. Op donderdag 3 november in het Ecocentro Queretaro. Op vrijdag in het Explanada Estadio Omnilife Guadalajara, zondag in het Infield Hipodromo de las Americas Mexico Stad, daarna in de Piramide de Cholula in Puebla en tot slot op maandag 7 november in het Centro de Convenciones Siglo XXI in Merida.

Ook DJ Tiësto zal tijdens zijn Noord Amerikaanse tour Mexico aan doen met maar liefst 9 concerten. Op vrijdag 4 november start Tiesto in Monterrey, op zaterdag in Culiacán, zondag in Hermosillo, maandag in San Luis Potosi en dinsdag Querétaro, op woensdag in Cabo San Lucas daarna in Oaxaca en Puebla. Tiësto sluit op zaterdag 12 november af in Cancun.

Tot slot zal ook Sinterklaas dit jaar weer een bezoek aan Mexico brengen. Sinterklaas wordt op zaterdag 3 december om 12.30 uur met 3 zwarte pieten in Mexico Stad verwacht.

Lees ook:
DJ Tiësto opnieuw in Mexico!
Vivo Latino Festival
Grootmeesters aan zet in Mexico Stad

0 comments:

Een reactie posten

Onderwerp...