REIZEN - Het succes van de Sandos-keten

Door Pim Coffeng

Sandos is één van de meest populaire hotelketens in Mexico onder Europese toeristen. Het hotel behoort samen met RIU, Barcelo, Club Med, Sandals, Iberostar en Occidental tot de grote spelers op de all inclusive markt. Het succes van de keten komt voort uit persoonlijke service, schitterende locaties en het oprichten van themahotels. Zo staat in de regio Playa del Carmen het befaamde Sandos Caracol Eco Resort & Spa. Dit viersterrenhotel is volledig milieuvriendelijk en staat bekend om haar flora en fauna. Andere thema's van de Sandos-keten zijn de beach en luxury experience. (Lees verder...)Lees ook:
Alles over Playa del Carmen
Alles over het weer in Mexico
Alles over de Mexicaanse PesoBeach experience in Sandos
Met het Sandos Playacar Beach Resort en het Sandos Finisterra Los Cabos beschikt Sandos over twee prachtige strandhotels. Het Playacar Beach Resort is een groot complex, gelegen in de vrije natuur. Het schitterende witte zandstrand en de azuurblauwe zee liggen direct voor de deur van het tropische oord. In combinatie met persoonlijke all inclusive verzorging is dit een exclusieve plek om volledig tot rust te komen.
Aan de andere kant van Mexico ligt de tweede beachproperty van Sandos: het Finisterra Los Cabos. Dit viersterrenhotel staat bekend om haar moderne, luxueuze design en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Met name ook als honeymoonresort is het Finesterra razend populair. Met een hagelwitstrand, schitterende zee en uitgebreide faciliteiten is het hier ook geweldig toeven. Op culinair gebied is er keuze tussen verschillende restaurants met adembenemend uitzicht.

Het succes
Sandos is het type keten dat volledig inzet op kwaliteit. Alle hotels liggen op een A-locatie, hebben een schitterend zandstrand voor de deur en bieden ultra all inclusive verzorging. Een vakantieganger voelt zich hier als de koning te rijk. Het prijskaartje is stevig, maar lijkt acceptabel. Een week in één van de beroemde Sandos-hotels kost inclusief vlucht en transfer naar het hotel zo'n 1000,- euro in het naseizoen. Hiervoor beleeft u een week van ultieme rust en verzorging. Een belangrijke pijler is tot slot de bedrijvigheid van het personeel. Zo organiseert het Sandos Playacar in 2013 Argentijnse vrijdagen. Uiteraard staat daarbij een flinke steak en een goede fles wijn op het menu. Tevens wordt het complex versiert en is er muziek in de avonduren.

Lees ook:
Alles over Playa del Carmen
Alles over het weer in Mexico
Alles over de Mexicaanse Peso

1 comments:

Claudia Klein zei

Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

Wij bieden allerlei soorten leendiensten (Persoonlijke lening, Zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en daarnaast kunt u tot 15 miljoen euro lenen en verstrekken we leningen tegen een lage rente van 3% per jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schuld en inkomen, lage kredietscore of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt

Wij bieden 24 uur leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | of via website: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Uw financiële vrijheid ligt in uw handen !!

Een reactie posten

Onderwerp...